NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Erik van VenetieAuteur Erik van Venetië uit Amersfoort is woensdag 21 maart 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Hij wordt dan geïnterviewd over 'Door Haagse ogen'.

Van Venetië beschrijft in 'Door Haagse ogen' hoe Tweede Kamerleden en topambtenaren van departementen de gemeenten aanmoedigen effectiever te gaan lobbyen. De ontvangers van de lobby geven een actueel inkijkje in hun Haagse binnenwereld. Kwistig strooien ze met praktische adviezen. Ze onthullen door wie ze zich laten beïnvloeden en voor wie ze de deur dichthouden.

'Door Haagse ogen' is de onmisbare gids voor iedere burgemeester, wethouder en gemeenteambtenaar die succesvol het rijksbeleid wil beïnvloeden. En voor iedereen die wil weten waar de Haagse ontvangers echt gevoelig voor zijn. Juist nu woensdag gemeenteraadsverkiezingen zijn, is dit boek voor iedere lokale politicus een must!

Erik van Venetië is zelfstandig adviseur en trainer op het gebied van public affairs en lobbypraktijk. Hij is kerndocent van de Leergang Public Affairs van de Universiteit Leiden. Hij adviseert overheden, bedrijven en brancheorganisaties.

Erik van Venetië brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Harrie Jekkers en John Miles te beluisteren.

Woensdag 28 maart 2018 is Jannes Janssen, vertrekkend wethouder van Hardenberg gast bij 'Boeken met Michel'.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn