NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!
Leden van het Schrijverscollectief Hardenberg zijn woensdag 15 november 2017 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Zij worden dan geïnterviewd over hun nieuwste bundel 'Momentum'.

Met 'Momentum' brengt het Schrijverscollectief Hardenberg na 'Verder' (2016) haar tweede bundel uit. In 'Momentum' laat het Collectief ronde en vierkante proza zien. De lezer wordt geconfronteerd met soms dagelijkse opmerkingen en/of situaties die opeens in een ander perspectief worden geplaatst. Daarnaast worden in korte verhalen gewone maar ook bijzondere situaties beschreven. Tevens laat het Collectief de lezer kennismaken met zogenaamde 'elfjes', een bijzondere dichtvorm.

Het Schrijverscollectief Hardenberg brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Welke dat is, is een verrassing.

Woensdag 29 november 2017 is Hans van Hateren te gast bij 'Boeken met Michel'. Hij wordt dan van 19.00 uur tot 20.00 uur geïnterviewd over zijn boek '99+. Een geheim … of geluk?'.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn