NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Bezemer 1Wessel Bezemer uit Dwingeloo is woensdag 1 maart 2017 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending 'Boeken met Thea en Michel'.
Thea en Michel spreken dan met hem onder andere over 'Metamorfosen' van Ovidius.

Ovidius beschrijft in 'Metamorfosen' de schepping en geschiedenis van de wereld volgens de Griekse en Romeinse mythologie.
'Metamorfosen' is waarschijnlijk in de eerste eeuw na Christus geschreven en is sindsdien een van de populairste mythologische werken. De invloed van Ovidius is hierdoor op de renaissancistische literatuur en schilderkunst eeuwenlang ongekend groot geweest.

Wessel Bezemer is beeldend kunstenaar en onder andere bekend van zijn kunstwerk 'Verbeelding' op de rotonde bij het gemeentehuis van Hardenberg.

Uiteraard spreken Thea en Michel met hem over de verdere inhoud van zijn boekenkast en of hij eigenlijk wel tijd heeft om te lezen. Ook komt zijn werk ter sprake.

Wessel Bezemer brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Thea en Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder meer Bob Sinclair & Raffaella CarrĂ  en 4Tuoze Matroze te beluisteren.

Bezemer 2Bezemer 3Bezemer 4

Woensdag 8 maart 2017 is Brenda van Es te gast bij 'Boeken met Thea en Michel'. Zij is auteur en schrijfcoach. Zij komt vertellen over haar boek 'Het boek voor een miljoen mensen' en hoe iedereen kan leren schrijven.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn