NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Iris Houx 1Auteur Iris Houx is woensdag 12 april 2017 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast bij 'Boeken met Thea en Michel'. Zij wordt dan geïnterviewd over haar roman 'Scoop!'.

Houx beschrijft in 'Scoop!' de belevenissen van de hoofdpersoon Esmée Evers die naar de grote stad is verhuisd. Ze keeg daar een baan als redactiechef. Althans, dat vertelde ze haar vriendinnen. In werkelijkheid is ze redactieassistente. Haar leugentje is lastig vol te houden als één van haar beste vriendinnen haar bazin wordt bij hetzelfde magazine. Wanneer een bekende tv-ster noodgedwongen moet onderduiken, krijgt Esmée de kans zichzelf te bewijzen. Ze bedenkt een plan dat niet alleen de media op zijn kop zet, maar ook haar eigen carrière, vriendschappen en relatie.......

scoopIris Houx is auteur en columniste. In juni 2016 debuteerde ze bij The House of Books met de feelgood roman 'Scoop!'. Eerder publiceerde ze al enkele korte verhalen en vele columns voor (online) magazines. Ook is ze inmiddels al vier jaar vaste columniste van Chicklit.nl

Iris Houx brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Thea en Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Iggy Pop en Bastille te beluisteren.

Woensdag 19 april 2017 is Jacco Rodermond te gast bij 'Boeken met Thea en Michel'. Met hem praten Thea en Michel onder andere over de inhoud van zijn boekenkast.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn