NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Hans van HaterenArts en wetenschapper Hans van Hateren is woensdag 29 november 2017 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Hij wordt dan geïnterviewd over zijn nieuwste boek '99+. Een geheim … of geluk?.

Van Hateren beschrijft samen met collega Nanno Kleefstra in '99+. Een geheim … of geluk?' of er een oorzaak is aan te wijzen waarom de een oud wordt en de ander niet. Is het puur geluk of bestaat er een nog niet ontrafeld geheim. De twee arsten spraken met tien vitale eeuwelingen op zoek naar het antwoord op deze vraag. In tien zeer persoonlijke portretten vertellen de 99-plussers hoe zij terugkijken op hun leven, hun gezondheid en de naderende dood.

Hans van Hateren en Nanno Kleefstra zijn twee artsen en wetenschappers die onderzoek doen naar de zin en onzin van de behandeling van suikerziekte, bloeddruk en cholestorol bij ouderen.

Tijdens de uitzending wordt een prijsvraag gehouden en de te winnen prijs is een gesigneerd exemplaar van '99+. Een geheim …. of geluk?.

Hans van Hateren brengt niet zoals de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Hij neemt een selectie mee van muziek die een aantal van de geïnterviewde 99-plussers hebben aangedragen! Welke dat zijn blijft een verrassing.

Woensdag 6 december 2017 is Brenda Meuleman te gast bij 'Boeken met Michel'. Zij wordt dan van 19.00 uur tot 20.00 uur geïnterviewd over haar nieuwste roman 'Felle streken'.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn