NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Het boekenprogramma 'Boeken met Thea en Michel' is met vakantie en de komende vier weken worden eerder uitgezonden interviews herhaald.

Rudi Bults is woensdag 2 augustus 2017 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending 'Boeken met Thea en Michel'.

Thea en Michel spreken dan met hem onder andere over 'De ontdekking van de hemel' van Harry Mulisch.

Mulisch beschrijft in 'De ontdekking van de hemel' de complexe geschiedenis van de vrienden Onno en Max. Hun levens nemen allerlei wendingen waarbij het thema vernietiging een belangrijke rol in de roman speelt. 

Uiteraard spreken Thea en Michel met hem ook over de verdere inhoud van zijn boekenkast en of hij eigenlijk wel tijd heeft om te lezen.

Rudi Bults is eigenaar van 'The Fellowship of Acoustics' in Dedemsvaart. Het bedrijf staat bekend om het aanbod van bijzondere gitaren en aanverwante instrumenten die wereldwijd worden verkocht. Veel bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten weten de weg naar 'The Fellowship of Acoustics' in Dedemsvaart te vinden.

Rudi Bults brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Thea en Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder meer Daniël Lohues en Stephanie Struijk te beluisteren.

Woensdag 9 augustus 2017 is Wilma Geldof te gast bij 'Boeken met Thea en Michel'. Zij is auteur en komt vertellen over haar roman 'Elke dag een druppel gif'.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn