NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Jozua DouglasAuteur Jozua Douglas is woensdag 27 september 2017 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Hij wordt dan geïnterviewd over zijn nieuwste boek 'Operatie Pisang'.

Douglas, die een groot deel van zijn jeugd in Dedemsvaart en Balkbrug heeft gewoond, beschrijft in 'Operatie Pisang' hoe de leraar van Rosa en Fico, kinderen van Pablo Fernando, de absolute alleenheerser van 'Costa Banana' plotseling verdwijnt zonder afscheid te nemen. Rosa gaat samen met Fico en haar vriendin Julia op zoek naar meester Gabriel. Al snel ontdekken ze dat er vreemde dingen gebeuren in en rond het paleis. Wie is bijvoorbeeld de beeldschone Coco met wie meester Gabriel verkering heeft? En wie is die geheimzinnige man met de snor?

'Operatie Pisang' is het ook los te lezen vervolg op 'De gruwelijke generaal' en 'De ongelooflijke Ravi Ravioli'. Met deze boeken won Jozua Douglas in zowel 2016 als 2017 de 'Pluim van de Senaat' van de Kinderjury en waren ook genomineerd voor 'Kinderboek van het Jaar' door DWDD.

Jozua Douglas schrijft kinderboeken die inmiddels in diverse landen worden uitgegeven.

Tijdens de uitzending wordt een prijsvraag gehouden en de te winnen prijs is een exemplaar van 'Operatie Pisang' met een speciaal door Jozua Douglas voor de winnaar geschreven boodschap.

Jozua Douglas brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Kinderen voor Kinderen en Glen Gould te beluisteren.

Woensdag 4 oktober 2017 is Lucas Zandberg gast bij 'Boeken met Michel'. Hij wordt dan van 19.00 uur tot 20.00 uur geïnterviewd over zijn boek 'De Rendementsdenker'.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn