NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

FOTO YASMIJN TAN auteur Wilbert van HaneghemWilbert van Haneghem (Amsterdam) is woensdag 10 april 2019 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast  in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met hem over zijn boek 'Schipbreuk in het paradijs'.

In 'Schipbreuk in het paradijs' beschrijft Wilbert van Haneghem hoe hij en zijn vriendin Marjan een bootreis maken van Lombok naar Komodo.

Wat een idyllische en romantische bootreis had moeten zijn gaat vreselijk mis, de boot dreigt te zinken en maakt water. Er zijn vijfentwintig mensen aan boord, er is slechts één sloep voor vier personen en de kust is bijna niet te zien.

In verschillende groepjes proberen de drenkelingen naar een eiland te zwemmen en te peddelen. Zonder eten en drinken overleven ze twee dagen en nachten in zee tot ze uiteindelijk bij toeval door vissers worden gered.

Wilbert van Haneghem schrijft al lang teksten voor diverse media. Ook werkte hij mee aan reisboeken als 'Hoe word ik wereldreiziger?' en 'Hoe reis ik solo?” Sinds 2005 vliegt hij als steward de wereld over.

Van Haneghem brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Mr. Probz en John Legend te beluisteren.

Daarnaast stelt Wilbert van Haneghem een gesigneerd exemplaar van 'Schipbreuk in het paradijs' beschikbaar voor de prijsvraag.

Woensdag 17 april 2019 is Esther van Boekel (Uden) gast bij 'Boeken met Michel'. Michel praat dan met haar over haar boek 'De perfecte moeder'.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Music Memories
12:00-14:00
Non-Stop Zaterdagmiddag
14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution

Luister onderweg met TuneIn