NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Sonn Franken 04 CvKSonn Franken (Bergen op Zoom) is woensdag 6 februari 2019 van 19.00 uur tot 20.00 uur gast in de uitzending van Boeken met Michel. Michel spreekt dan met hem over zijn boek 'Dossier Doel'.

'Dossier Doel' neemt de lezer mee naar de grens tussen fictie en werkelijkheid.

Franken maakt gebruik van bekende gegevens over storingen en (bijna) ongelukken in kerncentrales en met name in de centrales bij het, dicht bij de grens met Nederland gelegen, Belgische plaatsje Doel.

Sonn Franken beschrijft hoe de journalistiek zich steeds meer afzijdig houdt van wat mensen interesseert en plaatst dit tegen de achtergrond van de vele (bijna) ongelukken in kerncentrales.

'Dossier Doel' geeft ook een kijkje in de wereld achter de energievoorziening en de belangen die daarbij een rol spelen.

Het verhaal leest als een thriller met angstaanjagende mogelijke consequenties.

Sonn Franken heeft inmiddels vijf boeken op zijn naam staan.

Franken brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn  onder andere Gary Moore en Lara Fabian te beluisteren.

Daarnaast stelt Sonn Franken een gesigneerd exemplaar van 'Dossier Doel' beschikbaar voor de prijsvraag.

Woensdag 13 februari 2019 is Annet Jacobs (Almelo) gast bij 'Boeken met Michel'. Michel praat dan met haar over haar boek 'De verliefde juf speelt vals'.

Extra uitzendingen vanaf 2019
Vanaf januari 2019 wordt de live-uitzending van woensdag van 'Boeken met Michel' de zondag daaropvolgend herhaald van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn