NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Elisabeth RiphagenElisabeth Riphagen (Barneveld) is woensdag 16 januari 2019 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met haar over haar boek 'Vliegen Zonder Vleugels'.

'Vliegen Zonder Vleugels' geeft een inkijk in de ziel van de eilandbewoners van Indonesië en hun dagelijks leven tot het noodlot toeslaat. Roos draagt een geheim met zich mee en Selma is gevangen door kanker. Petria twijfelt aan haar geloof en worstelt met de vraag hoe zij haar innerlijk gevecht verborgen kan houden voor haar sterk gelovige man. En Klaudia, een jonge intelligente vrouw heeft maar één doel: studeren aan een universiteit. Iets dat niet zo vanzelfsprekend is.

'Vliegen Zonder Vleugels' speelt zich af tegen de achtergrond van de huidige politieke en religieuze ontwikkelingen in Indonesië

Elisabeth Riphagen is theologe, verhalenverteller, ontwikkelingswerker en auteur van verschillende boeken. Zij heeft jaren in Indonesië gewerkt en gewoond.

Riphagen brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn  onder andere Corelli en Patrick Watson te beluisteren.

Woensdag 23 januari 2019 is Carla Scheepstra (Valthermond) gast bij 'Boeken met Michel'. Michel praat dan met haar over haar boek 'Doodgewoon'.

Extra uitzendingen vanaf 2019

Vanaf januari 2019 wordt de live-uitzending op woensdag van 'Boeken met Michel', de zondag daaropvolgend herhaald van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn