NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Marcella 6.sept 2017Auteur Marcella Kleine is woensdag 18 oktober 2017 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Zij wordt dan geïnterviewd over haar nieuwste boek 'Souvenir'.

Kleine beschrijft in 'Souvenir' hoe Susan zeven jaar na de ontvoering van haar baby ontdekt wie de dader moet zijn. Ze reist af naar Indonesië waar haar baby werd verwekt. Door vreemde en onverwachte gebeurtenissen wordt Susan gesterkt in haar zoektocht naar haar kind. Of hebben haar familie en psycholoog toch gelijk en is ze psychisch doorgedraaid en speelt alles zich in haar hoofd af?

Marcella Kleine werkt met mensen die door psychische problemen zijn vastgelopen en delicten hebben gepleegd. Daarnaast schreef ze de psychologische thriller 'Schemergebied' en de romans 'Schijnvertoning'en 'De Voltooiing'. Samen met auteur Marjolein van der Gaag schreef Marcella Kleine de zomerthriller 'HELS'.

Tijdens de uitzending wordt een prijsvraag gehouden en de te winnen prijs is een gesigneerd exemplaar van 'Souvenir'. Marcella Kleine brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Wieteke van Dort en Anouk te beluisteren.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn