NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Gert De Jong (archieffoto)Gert de Jong, voormalig voorzitter van Omroep NOOS, is woensdag 9 januari 2019 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast 'Boeken met Michel'.

Michel spreekt dan met hem onder andere over 'De eeuw van mijn vader' van Geert Mak.

Gert de Jong was tot 1 januari 2019 voorzitter van Omroep NOOS. Hij heeft de omroep de afgelopen vijf jaar geleid en draagt nu het stokje over aan de volgende generatie. De Jong is van mening dat het tijd wordt dat jongeren Omroep NOOS verder ontwikkelen. Op dit moment heeft Omroep NOOS in samenwerking met de Lokale Omroep Twenterand een bereik van 100.000 mensen, maar dat zal zeker stijgen, zo meent De Jong.

Uiteraard spreekt Michel met Gert de Jong over de verdere inhoud van zijn boekenkast en of hij eigenlijk wel tijd heeft om te lezen. Ook komt zijn voormalig voorzitterschap van Omroep NOOS aan de orde.

Gert de Jong brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Beethoven en Gounod te beluisteren.

Woensdag 16 januari 2019 is Elisabeth Riphagen uit Barneveld te gast bij 'Boeken met Michel' Met haar spreekt Michel over haar boek 'Vliegen Zonder Vleugels'.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn