NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

liesbeth jochemsenLiesbeth Jochemsen (Olst) is woensdag 19 december 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met haar over haar boek  'Het Goud van de Gelaarsde Kat'.

Twintig jaar na de gebeurtenissen uit 'De verdwenen prinses van Geografie' is vrouw Holle het kattenkwaad van Felix, een kwajongen, zo zat, dat ze hem in de Gelaarsde Kat verandert. Hij kan dan goud maken van schapenwol en vrouw Holle hoopt dat hij dan zijn lesje wel leert.

Intussen wil Prins Hamlet nog steeds koning worden en hij wil Malle Fridus inhuren om voor hem de kastanjes uit het vuur te halen. Maar Malle Fridus heeft zo zijn eigen plannen. Beiden hebben wel het goud van de Gelaarsde Kat nodig om hun doel te bereiken.

Hoe eindigt deze moeilijke strijd en lukt het Vrouw Holle om uiteindelijk rust te brengen in het Koninkrijk?

Liesbeth Jochemsen schrijft al vanaf het moment dat ze leert lezen. Ze leest vooral historische fictie en houdt erg van sprookjes. Uit deze liefdes is haar eerste boek ontstaan, met een hoofdrol voor het sprookje van Doornroosje.

'Het Goud van de Gelaarsde Kat' is het los te lezen vervolg hierop, waarin opnieuw tal van sprookjes op een verrassende manier met elkaar zijn verweven.

Jochemsen brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn  onder andere Celine Dion en Andrea Bocelli te beluisteren.

Woensdag 26 december 2018 en woensdag 2 januari 2019 worden van 19.00 uur tot 20.00 uur de muzieknumers gedraaid die gasten het afgelopen hebben opgegeven, maar die niet zijn gedraaid.

Dit betekent dat veel onbekend werk te beluisteren is!

 

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn