NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Duiksters 2018HARDENBERG - Zin om 2019 fris en moedig te beginnen? Dan is dit dé kans want RTV Oost nodigt en daagt weer heel Overijssel uit om op dinsdag 1 januari aanstaande deel te nemen aan, inmiddels alweer, de zevende RTV Oost Nieuwjaarsduik, voor de tweede keer in recreatieplas De Oldemeijer in de boswachterij ten zuidwesten van Hardenberg. Kom jij ook?

Solisten, vrienden-, vriendinnengroepen, clubteams of bedrijventeams, iedereen is welkom op de gezelligste Nieuwjaarsduik in Hardenberg. De inschrijving start om 11.30 uur, de live-uitzending om 12.55 uur de duik is exact om 13.,00 uur. Deelname is gratis en er is voor iedere deelnemer een Unox-muts en snert! Speciale gasten is het feestduo De Dikdakkers dat komt optreden. Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de Dikdakkers. Optredens van de Dikdakkers is 100% feestgarantie door interactie met het publiek. De mega hits ‘Cowboys & Indianen’ en ‘Het Vliegerlied’ zijn slechts een kleine greep uit het repertoire. En natuurlijk is Burgemeester Peter Snijders er om het startschot te geven…. Wie anders!

Ook deze editie is er weer een mooi bedrag van € 250 te winnen voor de groep van minimaal vijf personen die het meest kolderiek, carnavalesk of komisch is uitgedost en die uiteraard de Nieuwjaarsduik daadwerkelijk gaat maken. Win je dan rekenen we cash af!

De RTV Oost Nieuwjaarsduik zie je live bij TV Oost op dinsdag 1 januari 2019 om 12.55 uur, maar erbij zijn is nóg leuker.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn