NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - 'SamenDelen', een initiatief van de kerken uit Hardenberg-Heemse en Radewijk, wil ook dit jaar weer kerstpakketten maken en deze uitdelen aan mensen met een klein inkomen. Daarvoor doen zij een oproep.

Mensen kunnen hen helpen met producten die vaak in kerstpakketten zitten, zoals Koffie, nootjes, blikgroenten/-fruit, mix voor rijst/pasta, en dergelijke. Vooral zijn zij op zoek naar ongeveer alles wat een doorsneegezin zo dagelijks nodig heeft. Zij vragen u dit te komen brengen op donderdag 20 december tussen 10.00 uur en 20.30 uur in de "Schakel" naast de Höftekerk, die vindt u aan de Lage Doelen 3 in Hardenberg.

Wilt u liever doneren, dan is een gift ook van harte welkom, u kunt een zelf nader te bepalen bedrag overmaken op rekening NL30 RABO 0324 960 670 t.a.v. de diaconie Protestantse Gemeente Hardenberg/Heemse, vermeldt u dan a.u.b in de onderwerpregel "Samen Delen"

Wilt U meer weten over deze actie, dan kunt U mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De samenwerkende kerken hopen op uw bijdrage en spreken bij voorbaat hun dank uit.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn