NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Röpcke Zweers ZiekenhuisHARDENBERG - Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, onderdeel van de Saxenburgh Groep, start vanaf november 2017 met het gebruik van aanmeldzuilen.

Met behulp van de aanmeldzuilen kunnen patiënten zich vanaf heden centraal aanmelden voor poliklinische afspraken. Dankzij de zuilen weten patiënten waar ze moeten zijn binnen het ziekenhuis en hoeven ze zich niet (altijd) eerst te melden bij de receptie.

Aanmelden is mogelijk met een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Met de centrale aanmelding bij de aanmeldzuil in het huidige ziekenhuis sorteert de organisatie voor op poliklinieken 2.0*.

Het doel van de centrale aanmelding is om patiënten zo vriendelijk en effectief mogelijk te bedienen en de professionals op een efficiëntere manier te laten werken. De identificatie en verificatie van BSN kan daarnaast ook via de zuil gedaan worden. Patiënten worden na aanmelding doorverwezen naar de juiste polikliniek of afdeling en kunnen plaatsnemen in de wachtruimte. Ze hoeven hierdoor niet (altijd) eerst langs de receptie van het ziekenhuis.

Om patiënten voor te bereiden op de nieuwe werkwijze is er een instructiefilmpje ontwikkeld die te vinden is op: bit.ly/centraal_aanmelden ,ook kunnen patiënten hier het antwoord vinden op de ‘veelgestelde vragen’. Poliklinieken 2.0. staat voor het toekomst gericht werken, voor het werken in het nieuwe ziekenhuis. Gebruik van ICT en regie bij de patiënt zijn hierbij uitgangspunten. Werken met aanmeldzuilen loopt hierop vooruit.

Luister Live

Nu en Straks

21:00-23:00
Hoekman.FM
23:00-23:59
Non-Stop Vrijdagnacht
00:00-10:00
Non-Stop Zaterdagmorgen
10:00-12:00
Music Memories
14:00-18:00
Sportradio

Luister onderweg met TuneIn