NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

robotHARDENBERG - Op dinsdag 30 oktober organiseert FabLab Hardenberg in samenwerking met Twentse Maakplaatsen de thema-avond: ‘Talentontwikkeling in de veranderende arbeidsmarkt’. Wat is de invloed van robotisering en digitalisering op de arbeidsmarkt en welke invloed heeft dat op werknemers?

De arbeidsmarkt ondergaat grote veranderingen door de razendsnelle technologische vooruitgang. Wat voor effecten hebben robotisering en digitalisering eigenlijk op de toekomst van werknemers. Nemen robots onze banen straks over? Zijn onze huidige vaardigheden nog voldoende? En hoe bereiden we ons voor op een technology driven toekomst die steeds sneller op ons af komt? Tijdens deze thema-avond, mede mogelijk gemaakt door Twentse Maakplaatsen, openen we een dialoog over deze kwesties.

FabLab Hardenberg heeft hiervoor twee sprekers uitgenodigd. Ton Beune spreekt namens Techniekpact Twente over de toekomst van de arbeidsmarkt en Anne Tol van Twentse Maakplaatsen vertelt over de praktische ervaringen omtrent talentontwikkeling. Aan het einde van de avond heeft u de kans om kennis te maken met één van de workshops die door FabLab Hardenberg gegeven worden in samenwerking met Twentse Maakplaatsen. Natuurlijk is er ruimte voor napraten.

De thema-avond vindt plaats in FabLab Hardenberg in het LOC+ gebouw. De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.fablabhardenberg.nl of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Luister Live

Nu en Straks

12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country
17:00-19:00
Gloriesound

Luister onderweg met TuneIn