NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Hospice t Huis aan de VechtHARDENBERG - Donderdag 8 november 2018 organiseren de St. Vrienden Hospice ’t Huis aan de Vecht in samenwerking met het Alfa-college in Hardenberg het Hospice-Kunst+Benefiet-Buffet 2018 waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg.

Gerton Odink, chef catering van het Alfa-college zorgt samen met zijn studenten voor een heerlijk en gevarieerd buffet. “We denken dat een prijskaartje van € 25,00 per persoon (exclusief consumpties) voor veel mensen een aantrekkelijk bedrag is om eens lekker uit eten te gaan. Uiteraard willen we graag zoveel mogelijk mensen verwelkomen, de opbrengst gaat immers naar een goed doel”.

Waarom organiseren de Vrienden van het hospice dit Benefiet-Buffet eigenlijk? Vriendenvoorzitter Gerrit Jan Smit: “Het hospice moet elk jaar weer verschrikkelijk goed z’n best doen om alle financiën bij elkaar te krijgen. Voor ons betekent dit dat we via giften, donaties en acties elk jaar weer moeten zien om het bedrag dat we niet van de overheid krijgen, en dat is jaarlijks toch zo’n € 25.000, bij elkaar te sprokkelen. Daarnaast moet het terras, de tuin en het tuinhuisje aangepakt worden. Hier is dringend behoefte aan meer ruimte. Al met al weer een hele opgave, maar onder andere door activiteiten zoals deze  timmeren we flink aan de weg om dat ook voor dit jaar te laten slagen”.

Wat kunnen de mensen precies verwachten? Gerton Odink hierover: “deelnemers worden vanaf 17.30 uur ontvangen en omstreeks 18.00 uur zal dan de eerste gang van het diner worden geserveerd waarna ook het buffet zal worden geopend.

Rond de klok van 20.00 uur zal er een kunstveiling worden gehouden waarna we gaan afsluiten met een fantastisch dessert. Al met al een prachtige avondje uit dat zeker niet duur hoeft te zijn en met het hospice ’t Huis aan de Vecht hebben we een lokaal goed doel dat ons heel erg aanspreekt. Alleen daarom al roepen we iedereen op om bij ons te komen eten”.

Als u ook wilt aanschuiven bij het Kunst+Benefiet-Buffet 2018 dan kunt u als volgt  reserveren bij het Alfa-college:

  • Telefonisch: 0523 – 28 22 22
  • Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn