NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

02 10 Chang ballonHARDENBERG - Op zaterdag 29 september 2018 kreeg dokter Chang samen met zijn echtgenote een ballonvaart aangeboden van de medewerkers en cliënten van het DialyseCentrum Hardenberg, onderdeel van de Saxenburgh Groep.

De heer Chang is ruim zes jaar als internist-nefroloog aan de Saxenburgh Groep verbonden geweest. Na 42 jaar als arts gewerkt te hebben, is hij per 1 oktober 2018 met pensioen gegaan. Donderdag 27 september was er gelegenheid om afscheid van hem te nemen en tevens kennis te maken met zijn opvolgers.

De ballonvaart was een grote verrassing. Chang: “Onvergetelijk dat ik zo mijn pensioen tegemoet mag varen! In oktober word ik 65 en dan stop ik met werken. Dit roept tegengestelde gevoelens op. Ik vind mijn werk nog steeds heel leuk en een voorrecht om te mogen doen voor de patiënten. Aan de andere kant is het ook goed om na zoveel jaar te mogen stoppen met dit mooie, maar soms ook emotioneel zware werk.

In al die jaren maak je lief en leed mee met patiënten. Het is fantastisch om chronische patiënten zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.”

Nieuwe ontwikkelingen
“De laatste jaren in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis en DialyseCentrum Hardenberg vond ik heel plezierig. Ik heb goed onderling contact met patiënten en medewerkers. Er is hier veel mogelijk en aan nieuwe ontwikkelingen doet dit ziekenhuis volop - en vaak ook als één van eersten - mee.”

02 10 nefrologen oud nieuwDe heer Chang krijgt twee internist-nefrologen als opvolgers. Mevrouw Dr. M.M. Hengeveld is juist gestart en de heer Dr. G. van Kempen zal in november zijn opwachting maken. Op 27 september was er een eerste kennismaking met de nieuwe artsen van het DialyseCentrum Hardenberg, die een mooie introductie kregen van de vertrekkende arts: “We hebben twee internist-nefrologen gevonden die mij zullen opvolgen. Het zijn hele aardige, professionele en goed opgeleide jonge dokters en ik ben ervan overtuigd dat zij uitstekende zorg zullen geven.”

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn