NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

studio MediumHARDENBERG - Wegens werkzaamheden is omroep NOOS vandaag verminderd te beluisteren. De zogeheten vaste verbinding, via de kabel- en glasvezelfrequenties, zijn momenteel tijdelijk niet beschikbaar. Ook de kabelkrant op kanaal 41 op televisie is daardoor tijdelijk niet in de lucht.

De uitzendingen zijn nog steeds wel beschikbaar via onze etherfrequentie 107.2 MHz en de internetstream op TuneIn

De werkzaamheden hebben te maken met de verhuizing van de server welke dit verzorgt naar onze studio aan de Molensteen. Tot nu toe stond deze server in het gebouw van 'De Toren' aan de Burgemeester Bramerstraat, maar recente ontwikkelingen op gebied van glasvezelaansluitingen maken het nu mogelijk dat wij deze nu in ons eigen pand kunnen faciliteren. 

Het verplaatsen van de server naar ons eigen pand maakt het onder meer mogelijk een signaal van hogere kwaliteit aan te bieden, voor zowel radio als televisie. Ook worden hiermee mogelijkheden geopend om bijvoorbeeld livebeelden vanuit de radiostudio aan te gaan bieden. Hier wordt op de achtergrond al aan gewerkt.

De verwachting is dat het signaal in de loop van de vrijdagmiddag weer beschikbaar zal komen. Omroep NOOS biedt verontschuldigingen aan voor eventueel ontstaan ongemak.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn