NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

pen en papierDE KRIM - Je handgeschreven quote op een ansichtkaart of poster? Leer het in de workshop handlettering die de Bibliotheek organiseert in samenwerking met Meek Kunst, Vormgeving en Educatie.

Stap voor stap leer je hoe je prachtige letters kunt vormgeven. Wat schrijf jij op? Maak je een mooie quote voor op een ansichtkaart of ga je uiteindelijk aan de slag met je eigen bullet journal als je eenmaal de fijne kneepjes hebt geleerd. Aan jou de keuze. Tijdens deze workshop leer je in ieder geval de basis van het vormgeven van prachtige handgeschreven letters in verschillende fonts.

Op donderdag 5 september in Bibliotheek Gramsbergen van 19.00 – 21.30 uur en op woensdag 13 september in Bibliotheek De Krim van 19.00 – 21.30 uur. De kosten zijn € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet leden, dit is incl. materiaal. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september voor de workshop in Gramsbergen en tot uiterlijk 9 september voor de workshop in De Krim. Je kunt de aanmelden versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0523-270271.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn