NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

1ste Koopzondag Hardenberg 0023HARDENBERG - De eerste koopzondag van Hardenberg is succesvol verlopen. De terrassen stroomden al vroeg vol en er was een gezellige drukte in de straten. Toeristen en inwoners waren blij met de zondagse opening en ook ondernemers waren positief gestemd.

De reacties van inwoners uit Hardenberg en wijde omgeving zijn enthousiast. “Het is een gezellige drukte in de stad. We zijn blij dat Hardenberg nu meedoet op zondag”, geven inwoners aan. Ook ondernemers reageren positief. Ongeveer 75% van alle winkels was open, zowel zelfstandige ondernemers als formules.“Prachtig om met z’n allen zo samen te werken aan een aantrekkelijk centrum”, is de reactie van ondernemers.

Gezellige drukte

1ste Koopzondag Hardenberg 0027De drukte was opvallend breed, zowel in modewinkels, speciaalzaken, cadeauwinkels als in supermarkten. “We zijn opnieuw positief verrast over Hardenberg”, reageerde nieuwkomer Holland & Barrett. Ook de horeca deed goede zaken. De volle terrassen zorgden voor een extra gezellige sfeer, waarbij ook de luistermuziek van regionale artiesten in goede smaak viel.

Streekfunctie

1ste Koopzondag Hardenberg 0051Centrummanagement Hardenberg is positief gestemd. “Als je dé winkelstad van het Vechtdal bent wil je inspelen op de behoeften van inwoners en toeristen. We hebben nu gezien dat er bij inwoners uit de wijde regio en bij toeristen behoefte is aan in ieder een aantal  zondagopeningen”, aldus centrummanagement Hardenberg, dat overigens graag ziet dat de supermarkten wekelijks open zouden kunnen gaan.

Nog twee koopzondagen

1ste Koopzondag Hardenberg 0057Er komen nog twee koopzondagen waarbij de winkels van 13.00-17.00 open zijn. Zondag 5  augustus aanstaande staat in het teken van nostalgisch Hardenberg. Dan is er onder andere een oud hollandse kermis. Op zondag 12 augustus is er spectaculair straattheater. Voor de kinderen zijn er dan op de Markt grote springkussens. Alle informatie is te vinden op www.stadhardenberg.nl

Luister Live

Nu en Straks

12:00-14:00
Brinkys Luchtige Lunch
14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-18:00
De Stamtafel (H)
17:00-18:00
Non-Stop Dinsdagavond
19:00-21:00
Dutch Blues Radio

Luister onderweg met TuneIn