NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

blue island 3GRAMSBERGEN - Hooggeëerd publiek, komt dat zien, komt dat zien. Zaterdag 30 juni treedt in Het Bostheater jeugdcircus Okidoki op. De voorstelling begint om 19.30 uur.

Okidoki speelt twee voorstellingen die allebei circa 45 minuten duren. In totaal treden er vijftien jonge artiesten op met onder meer acrobatiek, jongleren, éénwielfietsen, koord, diabolo en doeken in de lucht. Het circusgezelschap bestaat uit kinderen van 6 tot en met 18 jaar en staat onder leiding van de circusdocente Marie Tiggelman. De acts zijn gedurfd en heel divers. Lopen op een bal, dansen, diabolo, steltlopen, koordlopen, jongleren en nog heel veel meer.

De voorstelling Blue Island speelt zich af op een onbekend eiland in de Grote Oceaan. Daar breekt een nieuwe dag aan, vol vliegen door de lucht, samen spelen en plezier maken. Maar deze dag wordt anders dan al die andere dagen daarvoor. Een vliegtuig maakt een noodlanding en voor het eerst zien de eilandbewoners een ander soort wezen, de mens. Blue Island is een voorstelling over elkaar ontmoeten, leren kennen en samenspelen gegoten in een avontuurlijke circustheatervoorstelling.

Esperas, weg van thuis, vertelt het verhaal van een meisje op de vlucht. Een voorstelling over angst, hoop, heimwee en verlangen, gegoten in een avontuurlijke circusshow. Miljoenen mensen zijn op de vlucht, weg van thuis, alles achterlatend op zoek naar een veilige plek. Per boot, lopend door de modder, overlevend in kampen. We worden geraakt door de beelden die we zien, de verhalen die we horen. Wat kunnen we doen? Okidoki is de uitdaging aangegaan om over deze thematiek een circusvoorstelling te maken

Voor de smikkelaars: Jolanda komt met haar grappige busje Sweet on Wheels met Italiaans ijs en poffertjes. En er is frisdrank en koffie verkrijgbaar. Dus kinderen van Gramsbergen en omgeving, kom met je papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, andere familieleden en buren naar deze leuke circusvoorstelling.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn