NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Plectrum robot mensenhandBALKBRUG - Bibliotheek Balkbrug organiseert in het kader van ‘Nederland Leest’ op 24 november een discussieavond.

Tijdens deze avond wordt er gediscussieerd aan de hand van een aantal items over het boek ‘Ik, Robot’ en het thema robotica. Geïnteresseerden die het boek hebben gelezen en ook graag hun mening willen delen over robotica kunnen zich aanmelden voor deze discussie avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De avond is toegankelijk voor zowel leden als niet leden. Vanaf 19.00 uur bent u welkom voor koffie of thee. De discussie start om 19.30 uur.

De hele maand november staat in het teken van Nederland Leest. Het thema dit jaar is Robotica. Gedurende de hele maand kun je, je met boeken, films, lezingen en andere activiteiten onderdompelen in dit spannende thema. Er staan verschillende activiteiten gepland waaronder deze discussieavond in Balkbrug. Tijdens Nederland Leest kunnen leden en niet leden van de bibliotheek gratis het boek ‘Ik, robot’ ophalen in de bibliotheek. Let wel op: deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn