NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

DEDEMSVAART - Politiekids aanwezig op het Dedemsvaart Natuurlijk Festival!

De Politiekids Dedemsvaart komen in actie tijdens het Dedemsvaart Natuurlijk Festival op zondag 20 mei. Ze gaan de Politie en de beveiliging ondersteunen om het festival goed en geordend te laten verlopen.

Sinds de beëdiging door burgemeester Snijders op woensdag 17 januari zijn de kinderen begonnen met de opleiding tot Politiekid. Tijdens de opleiding die nu in de afrondende fase is hebben de kinderen al veel geleerd over hoe het is om bij de Politie te werken. Zo werd er bijvoorbeeld gewerkt aan een betere conditie, hun mentale en fysieke weerbaarheid en leerden ze samenwerken in een team. Al deze dingen die ze hebben geleerd gaan ze ook deze dag gebruiken en inzetten.

Dedemsvaart Natuurlijk
Dedemsvaart Natuurlijk aan de Kotermeerstal in Dedemsvaart heeft dit jaar grote artiesten staan als Miss Montreal, O’G3NE, Trafassi en the Dirty Daddies. Ook voor kinderen is er veel te beleven.

Arsanio Wiet, voorzitter van Dedemsvaart Natuurlijk, is blij met de inzet van de Politiekids. “Het is mooi dat de Politiekids hun steentje willen bijdragen om het festival goed en veilig te laten verlopen, zodat jong en oud een gezellige dag kunnen hebben!” Ruben Drost van De Stuw beaamt dit. “Daarnaast ben ik trots op alle kinderen over hoe hard ze zich de afgelopen maanden hebben ingezet tijdens de opleiding. Ze zijn er helemaal klaar voor om in actie te komen tijdens dit mooie festival.”

Meer informatie
Politiekids is een samenwerking tussen de politie, gemeente Hardenberg, De Stuw, De Kern en The Training Club. Meer informatie staat op facebook.com/politiekidsdedemsvaart of neem contact op met Ruben Drost van De Stuw via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-33703749.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn