NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

kleppertreffen meer muziek in luttenLUTTEN - 16 Juni organiseert 'Meer Muziek in Lutten' samen met motorclub De Gasschoeve tijdens het Kleppertreffen een muziekfestival op het terrein van de club aan de slagenweg.

Het Kleppertreffen is van oudsher een motortreffen dat al meer dan 30 jaar plaatsvindt rond dit tijdstip. Muziek is altijd een belangrijk onderdeel geweest van het treffen. Maar dit jaar is er op de zaterdag een heus festival. 'De Gasschoeve' en 'Meer Muziek in Lutten' zorgen gezamenlijk voor de organisatie van het festival waar maar liefst 5 bands het podium zullen betreden.

In 2016 werd Meat & Music bij de Motorclub voor het eerst georganiseerd. Dat is van beide kanten erg goed bevallen en was destijds zeer geslaagd. De insteek is hetzelfde, lekkere muziek, gezelligheid, een drankje en u kunt eens een kijkje nemen op het terrein en het prachtige clubgebouw van de club. Het verschil? Het festival is onderdeel van het motortreffen dat het hele weekend duurt, dus er is dit keer nog veel meer te zien. Er is een groot kampvuur en kunnen er spectaculaire dingen met motoren gebeuren.

Zoals al aangegeven zullen er vijf bands op het festival optreden, welke zeker niet de minste zijn!

De volgende bands zullen optreden op 16 juni:

  • Random Five, een allround akoestische band met ervaren muzikanten die ook veel bekende nummers zullen spelen in een heel bijzondere setting. Ze zullen tussendoor ook spelen als de andere bands op moeten bouwen.
  • Bacon Fat Louis; een blues-/rockband met veel eigen nummers, die geheel in eigen stijl en vaak ook met eigengemaakte instrumenten een prachtige show geven.
  • Vanuit Friesland komt Wieke Rocks. Een band met een zangeres die een dijk van een stem heeft. Deze 5 koppige band uit speelt rockcovers van o.a. Beth Hart, Bad Company, Led Zeppelin, Janis Joplin and many more.
  • Voor de 3e keer in Lutten is Gimme Shelter. De beste tribute band van de Rolling Stones behoeft geen verdere toelichting.
  • Scars maakt de 5 bands compleet. De rock-coverband speelt nummers van Pearl Jam, Deep Purple, Live, The Cult, Kings of Leon etc.

De Entree voor het festival is € 10,00. Het begint zaterdag de 16e juni om 15.00 uur.

Indien je een motor hebt dan kun je ook lekker het hele weekend komen en je tentje op de camping neerzetten. De entree is dan € 15,00 en is inclusief ontbijt. Overnachten is alleen mogelijk als je deelneemt aan het motortreffen. De weekendkaarten zijn dan ook alleen voor motorrijders.

Het Kleppertreffen is van 15 t/m 17 juni. Kaarten zijn te bestellen via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Henk op 06 - 518 930 34 en bij Albert op 06 - 373 211 17.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn