NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

De KoppelHARDENBERG - Op dinsdag 15 mei om 20.00 uur kunt u in De Koppel een interessante presentatie over warmtepompen en succesvol verduurzamen bezoeken. De zaal is open vanaf 19.45 uur.


De warmtepomp, je hoort er steeds vaker mensen over praten, nu besparen op gas belangrijk wordt. Het apparaat is niet nieuw, maar het gebruik op grotere schaal wel. En dat levert een aantal vragen op. Wat doet een warmtepomp precies? En bespaar je wel echt? Loont het om je cv-installatie te vervangen? Is een warmtepomp duurzaam? En wat kun je nog meer doen om duurzamer te wonen? De avond wordt verzorgd door de heer Sander Zuidgeest. De heer Zuidgeest leidt voor Ito-Daalderop installateurs op tot gecertificeerde plaatsers van warmtepompen. De heer Starke, van installatiebureau Starke uit Balkbrug, geeft aanvullingen uit de praktijk. Het belooft een interessante avond met technische informatie, maar ook praktijkverhalen te worden. Meld u voor deelname dus tijdig aan bij De Koppel .

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal. Website www.dekoppel.com.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn