NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Tony Neef Foto Roy BeuskerBALKBRUG - Ook dit jaar zal er in de Reestkerk weer het zogeheten Reestdalconcert gehouden worden.

Het komende Reestdalconcert 2018 zal geheel gevuld zijn met Nederlandstalig repertoire, onder het motto: “mooi Nederlands”. Een concert met prachtige luisterliedjes die iedereen kent.

Tony Neef
Dit jaar is de hoofdgast op het Reestdalconcert is Tony Neef, onder meer bekend van de vele musicalproducties waarin hij furore maakte. Van 'Evita', 'Miss Saigon' en 'Saturday Night Music' tot 'Telkens weer Het Dorp' over Wim Sonneveld. Afgelopen theaterseizoen was Tony te zien in de succesvolle voorstelling 'Weet je nog wel'.

La Clique
la CliQueVóór de pauze treedt de vermaarde dameszanggroep 'la CliQue' op, bestaande uit vijf professionele zangeressen, begeleid door hun pianist Sander Simonse. Zij zingen bekende Nederlandstalige nummers, waarbij elk lied een geheel eigen bewerking krijgt. Op dit moment toeren zij met hun theater productie 'Doe maar Shaffy' door Nederland.

Het Reestdalconcert wordt hiermee een prachtig concert dat u niet mag missen! Het concert wordt gehouden op zaterdag 26 mei 2018 in De Reestkerk aan de Oud Avereest 5 in Balkbrug en begint om 20.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar in voorverkoop via de site www.vriendenvandereestkerk.nl en kosten dan € 15,00. Koopt u de kaarten aan de kassa bij de Reestkerk, dan betaalt u € 17,50. Houdt er rekening mee dat u dan niet kunt pinnen.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn