NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Niels Farenhorst is psycholoog werkzaam bij de Saxenburgh Groep en vertelt deze avond over een van de onzichtbare gevolgen van hersenschade, namelijk over veranderd gedrag.

Onze hersenen regelen alles wat wij denken, voelen en doen. Dat betekent dat na een aandoening van de hersenen het gedrag anders kan zijn. Soms heel subtiel. Soms heel duidelijk. De één wordt drukker, de ander juist rustiger of meer passief. Ook veranderingen als chaotisch gedrag of dwangmatigheid komen voor. Omdat het bij iedereen anders is – en omdat de situatie voor iedereen anders is – zijn er weinig pasklare manieren om hier mee om te gaan. Deze avond zullen we eerst een aantal voorbeelden van gedragsverandering bespreken en daarna ervaringen uitwisselen hoe een ieder hiermee om gaat.

Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en staat koffie en thee klaar. Het programma start om 19.30 uur, de avond duurt tot 21.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee.

De ontmoetingsplek is gevestigd in Dagbesteding Hardenberg  (InteraktContour), Burg. Bramerstraat 228, 7772 CE Hardenberg. Wie meer informatie wenst kan contact opnemen met Elise Pietersen, Verpleegkundig specialist neurologie Saxenburgh Groep, telnr. 0523-276354, mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of Dianne Waterink, Senior begeleider dagbesteding Hardenberg, telnr. 06-83611881, mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NAH café Vechtdal is een initiatief van de Saxenburgh Groep, InteraktContour, Carinova Thuiszorg, Carinova Mantelzorg Ondersteuning, Hersenletselteam Overijssel,  Hersenletsel.nl

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn