NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

SXB GAMESHARDENBERG - De Saxenburgh Groep gaat de uitdaging aan om op donderdag 26 april zoveel mogelijk medewerkers, werkzaam voor of binnen de Saxenburgh Groep, aan de start te krijgen van de bekende Sportboulevard in Hardenberg.

Het doel is om zoveel mogelijk medewerkers in beweging te krijgen en mee te laten doen aan de SXB GAMES. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met het Alfa College en Sportservice Hardenberg. De games bestaan uit verschillende activiteiten afgeleid van de koningspelen maar dan afgestemd op de zorg, zoals krukken werpen, precisiewerk, rolstoelracing, katheterzak werpen/vangen en ga zo maar door.

Iedereen moet ‘deel kunnen nemen’. Je hoeft dus niet perse een fanatiek sporter te zijn om mee te kunnen doen. Orthopedisch Chirurg Hilbrand van de Belt is samen met Marloes Buitenhuis- Stapel, Rita Hogenbirk en Marleen Herbert de organisator van het evenement. Hilbrand: “We willen samen, als Saxenburgh groep, laten zien dat bewegen goed voor je is en op naar een Vitaler Vechtdal. Meedoen en plezier beleven is beter dan presteren. Daarbij willen we alle personeelsleden van de Saxenburgh Groep een onvergetelijke, sportieve en gezellige dag bezorgen.”

 

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn