NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Op maandag 23 april 2018 om 10.30 uur is er weer een gezellige morgen voor Oud-marinepersoneel in het VOC-Vechtdal. Dat is naast de Renault garage aan de Bruchterweg in Hardenberg.

Parkeren kun je op het parkeerterrein van de Wavin. Oprijden tot aan de slagboom. Deze morgen is er weer een zog. Marinecontact. Marine-veteranen , maar ook dienstplichtige miliciëns en mariniers worden hierbij voor deze ochtend uitgenodigd.We hopen dat velen hun vrouw of partner mee zullen nemen. Enkele Marinemannen hebben kenbaar gemaakt dat ze dat graag willen. Er is ook gelegenheid om de vele militaire attributen, uniformen, fotoboeken en oorlogsboeken te bekijken.

Bent u als inwoner van Hardenberg al eens in het VOC. geweest.? Nee, dan nodig ik u hierbij van harte uit om gewoon eens binnen te lopen en een kop koffie met ons te drinken. Wij hebben een museum met spullen vanaf de 2de Wereldoorlog, boeken, foto’s en ook documentatie over de strijd in Nederlands Indië . Onze Indië kamer ziet er prachtig uit en misschien vindt u of uw kinderen het wel leuk om zich om te kleden in een uniform. Foto’s maken mag. We hebben ook een cadeau-hoek met allemaal zelf gemaakte dingen die leuk zijn om aan iemand te geven. En een mooie sortering ansichtkaarten!

Kom eens gezellig naar binnen tijdens de openingstijden: Maandag en zaterdag van 10- 17 uur.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn