NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

04 11 OL kidw even bijpratenHARDENBERG - Met een informatieve doemarkt ‘Kijk in de Wijk’ nodigt de Saxenburgh Groep alle buurtbewoners uit om op donderdag 19 april een kijkje te komen nemen in Wijksteunpunt Oostloorn, gevestigd in het gelijknamige zorgcentrum in Hardenberg. Overige belangstellenden zijn eveneens van harte welkom.

Tijdens de ‘Kijk in de Wijk’ markt kunnen de bezoekers kennis maken met de vele mogelijkheden van het wijksteunpunt, maar vooral ook deze zelf ervaren. Er zijn creatieve workshops, internetcafé, rijden op een scootmobiel en een verloting. Voor de lekkere trek en de vrolijke noot zijn er natuurlijk een hapje en muziek. Het 'Samen Doen team' van de gemeente, de wijkverpleging en Zorgcontact van de Saxenburgh Groep zijn onder andere aanwezig met informatiestands.

“We hopen echt dat ook alleenstaande wijkbewoners bij ons binnen stappen. Hoe fijn zou het zijn dat zij hier contact leggen met een buurtgenoot. Wij willen graag een ontmoetingsplaats zijn voor de buurt en een middel om mensen met elkaar in contact te brengen,” aldus één van de wijksteunpuntcoördinatoren.

Het wijksteunpunt is gevestigd op de begane grond van Zorgcentrum Oostloorn in Hardenberg. Bewoners van het zorgcentrum en buurtbewoners zijn daar alle dagen welkom om een kopje koffie te drinken en een praatje te maken of deel te nemen aan een activiteit.

De coördinatoren organiseren regelmatig onder andere handwerkmiddagen, biljarten, sjoelen, bingo, muziekmiddagen, wandelen of samen eten. Oostloorn is ook een plek van waaruit buurtbewoners in contact kunnen komen met de wijkverpleging van de Saxenburgh Groep, als zij thuis wat extra zorg en ondersteuning kunnen gebruiken.

‘Kijk in de Wijk’: Donderdag 19 april van 15.00 – 20.00 uur in Wijksteunpunt Oostloorn, J.C.J. van Speykstraat 14 in Hardenberg.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn