NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

waterballonnengevecht posterDEDEMSVAART - Zaterdag 19 mei – de dag voor het Dedemsvaart Natuurlijk Festival – valt er veel te beleven tijdens de gratis toegankelijke Hapjes Dag.

Je kunt niet alleen ontspannen genieten van een hapje, een drankje, een platenmarkt en live muziek, maar er worden ook activiteiten georganiseerd waarvoor in meer of mindere mate enige inspanning is vereist. Zo zijn er bijvoorbeeld springkussens; is er een bungee trampoline en kun je kano varen. Verder heeft de organisatie bedacht om in samenwerking met Top 1 Toys in Dedemsvaart een groot en verkoelend waterballonnen gevecht te organiseren tussen twee teams van zo'n honderd personen.

“Het is niet de eerste keer dat een dergelijke activiteit in Nederland wordt georganiseerd, maar voor de gemeente Hardenberg is het zeker een uniek evenement. Hoe meer personen er mee doen, hoe spectaculairder het evenement gaat worden. Door middel van een persoonlijk berichtje op de Facebook pagina van Dedemsvaart Natuurlijk Festival kan men zich als deelnemer (m/v) aanmelden voor het waterballonnen gevecht. Bij de aanmelding dient men zijn of haar naam, leeftijd en geslacht te vermelden. Doe het wel snel, want vol=vol. Deelname is wel op eigen risico”, vertelt Arsanio Wiet. Het waterballonnen gevecht wordt ongetwijfeld een mooi festijn voor groot en klein, is de overtuiging van Wiet.

Luister Live

Nu en Straks

12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country
17:00-19:00
Gloriesound

Luister onderweg met TuneIn