NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

groet en ontmoet DEDEMSVAART - Vrijdag 9 maart 2018 van 16.00 tot 20.00 uur in de Antenne zal er een Groet & Ontmoet Goede-doelenmarkt worden gehouden.

Veel gezelligheid, tijd om samen te kletsen, te lachen en om lekkere dingen te eten en te drinken. Dat is wat u al kent van de Groet & Ontmoet. Dit jaar voegen ze daar nog een goede-doelenmarkt aan toe.

In Dedemsvaart en omgeving zetten nogal wat organisaties en particulieren zich in om mensen veraf, of soms heel dichtbij, een steuntje in de rug te bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de lokale initiatieven als Mavuvu van Sharlon Welleweerd, St. Carmel Childrens Home uit de Vinkebuurt, ORA zending & Hulpverlening of de verschillende werkgroepen van de KPKN kerk. Ook landelijke organisaties met een plaatselijke vertegenwoordiging zoals Unicef zijn vertegenwoordigd. Stuk voor stuk prachtige initiatieven en doelen die niet allemaal even bekend zijn en juist daarom onze aandacht verdienen.

Tijdens de Groet & Ontmoetdag kunt u op een gezellig marktplein met een bonte verzameling aan kraampjes kennismaken met ongeveer 15 goede doelen. Wat is hun doel, wat is hun missie en hoe proberen zij dat te bereiken? Natuurlijk kunt u de doelen ter plekke steunen met uw aandacht, met een gift of door hun unieke, veelal handgemaakte spullen te kopen. En ondertussen is er alle ruimte en tijd om gezellig met elkaar samen te zijn, te proeven, te kletsen en waarbij de kinderen niet worden vergeten.

Het belooft weer een mooie en bijzondere ‘Groet & Ontmoet’ te worden, die u niet mag missen. 

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn