NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

IMG 0037 001DEDEMSVAARTDe Vragen: "Waar wil jij een punt van maken?", "Wat vind jij belangrijk?" stonden op de agenda van de interactieve bijeenkomst in de Baron.

Vanuit de standpunten en belangen van verschillende organisaties uit Dedemsvaart kwamen een aantal speerpunten naar voren. Zij moeten uiteindelijk leiden tot een gezamenlijke visie voor Dedemsvaart. Een nieuwe toekomst. Wat mist in ons dorp en wat zou er eventueel anders kunnen.

Initiatiefnemers kregen één minuut de tijd om hun speerpunt/belang naar voren te brengen. Onder andere kwam naar voren, de leegstand in het winkelcentrum, een nieuw voetbalgebouw, een eigen betaalbare trouwlocatie, één keer in de maand een teenage Party, nieuwe naam voor de gemeente, maar ook inwoners mee laten bepalen. Met andere woorden “Voartmaken” laat je horen, doe mee! Samen brainstormen voor de toekomst van Dedemsvaart.

De speerpunten/belangen voor de toekomst van Dedemsvaart worden a.s dinsdag aan de gemeenteraad gegeven tijdens de gemeenteraadsvergadering.

De eerste stappen zijn gezet en er komt meer. Initiatiefnemers van deze visie komen vanuit: Plaatselijk Belang Dedemsvaart, IKA, DMC, PSD, HvA, Theater de Gashouder, Stichting Dedemsvaria, Verbinding in Dedemsvaart ( sociaal maatschappelijke organisaties)

Luister Live

Nu en Straks

15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country
17:00-19:00
Gloriesound
19:00-21:00
De Grote Beer Draait Door
21:00-23:59
Non-Stop Zondagnacht

Luister onderweg met TuneIn