NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HEEMSERVEEN - Afgelopen zaterdag was het feest voor de bijna 40 medewerkers van Logopedisch Spectrum Nederland. Het bedrijf bestaat deze maand namelijk 15 jaar.

Aan het roer staat vanaf dag 1 een positieve, vrolijke en doelgerichte ondernemer: logopediste Marjoleine Huitema. Dat deze ondernemer weet wat ze wil, blijkt wel uit de logopediepraktijk die er inmiddels is ontstaan. Logopedisch Spectrum is uitgegroeid tot een allround logopediepraktijk met 57 vestigingen en drie specialisaties.

Mooie logopedie is wat Marjoleine drijft, ze vertelt: “We bieden mooie logopedie in een fijne omgeving waar kinderen en volwassenen stappen maken. We doen dat met positiviteit, want daar groei je van als cliënt en als logopedist. We zijn en blijven gericht op inhoud, kwaliteit en zelfstandigheid. Kwaliteit maken we zichtbaar door het keer op keer behalen van de kwaliteitstoets Logopedie. We willen tot inspiratie en voorbeeld zijn voor collega-logopedisten, verwijzers en zorgverzekeraars. We delen opgedane ervaringen en kennis als collega’s onder elkaar en waar het kan in het werkveld.”.

Samen met haar team trekt Huitema er inmiddels ook op uit om veelal gratis scholingen te verzorgen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen en hogescholen. Gewoon omdat ze het mooi vindt om kennis te delen.

Het jubileumjaar wordt afgesloten met een compleet nieuwe huisstijl. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Wat het precies gaat worden, blijft nog even geheim, maar dat het verrassend en stoer zal zijn, dat staat natuurlijk vast, zegt Marjoleine.

www.logopedischspectrum.nl

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn