NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

ANNERVEENSCHEKANAALHenry Koops uit Gieten heeft de Publieksprijs gewonnen van de Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal (FMDV).

De foto van het GiAF-lid kreeg de meeste stemmen van de bezoekers van de fotomanifestatie in Annerveenschekanaal. Hij had eerder van de vakjury een eervolle vermelding gekregen. De juryleden vonden de foto van Else Wijnhoff van BeFoAm uit Beilen de beste.

De FMDV is dé fotowedstrijd en -expositie voor leden van fotoclubs uit Rayon 03 van de Fotobond. Het evenement werd voor de vijftigste keer georganiseerd. Fotoclub GiAF uit Gieten stond voor de organisatie van deze jubileumeditie. Elf clubs uit Drenthe en het Vechtdal leverden het fotomateriaal voor de tentoonstelling in de waterstaatskerk en restaurant de Heerencompagnie in Annerveenschekanaal die tot en met afgelopen vrijdag was te zien. De leden hadden 182 foto’s ingezonden. Het thema was vrij, wat een grote diversiteit aan foto’s opleverde.

"De FMDV is goed bezocht", blikt voorzitter Annelies Neuteboom tevreden terug. "Op de laatste dag kwamen er nog 40 mensen een kijkje nemen. De 50ste editie werd een succes mede door de fotoclubs, de sponsoren en de leden van GiAF."

Henry Koops was blij met de Publieksprijs. "Ik had tijdens de opening van de tentoonstelling al veel complimenten gekregen. Ik vond de eervolle vermelding al een mooie waardering en nu hebben de bezoekers van de expositie mijn foto als beste gekozen. Ze vonden de tegenstelling en de kleurencombinatie mooi, het moment goed gekozen en ze vonden de foto grappig."

Jan Vredenburg uit Gieten was één van de stemmers. Hij krijgt van GiAF een leuke attentie.

De deelnemende clubs zijn: Fotoclub Avofera (Assen), Fotogroep Meppel (Meppel), Fotoclub BeFoAm (Beilen), Fotoclub Hoogeveen (Hoogeveen), Fotoclub Fotogram (Gramsbergen), Fotocollectief Hardenberg (Hardenberg), Fotoclub Borger-Odoorn (Borger), AFV Goed Licht (Coevorden), VAFS (Sleen) en Fotoclub De Wolden (Ruinen) en GiAF (Gieten).

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn