NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - In samenwerking met meer dan twintig (lokale) kunstdocenten biedt Cultuurkoepel Vechtdal nieuwe cursussen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar in de gemeente Hardenberg aan.

Tot 9 februari kan er online ingeschreven worden op www.hardenbergkids.nl.

Van ‘Ontdek de Gitaar’ in Hardenberg Heemse tot ‘Ontdek toneel spelen’ in Slagharen. Van ‘Creatieve kunstwerkjes’ in Rheezerveen tot ‘HipHop’ in Gramsbergen. Van ‘Vloggen doe je zo’ in Hardenberg Marslanden tot ‘Ontwerp je eigen game’ in Schuinesloot. Er is voor ieder wat wils op het gebied van beeldend, toneel en dans, nieuwe media en muziek. Ook dit seizoen zijn er een aantal nieuwe cursussen geprogrammeerd zoals ‘Handlettering’. Met meer dan 65 korte kindercursussen is er voor kinderen genoeg keuze om te ontdekken wat ze het leukste vinden, en vaak maar voor € 1,- per les. Willen ze na afloop meer ontdekken, dan kan de kunstvakdocent ze een vervolg bieden.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.hardenbergkids.nl, kies ‘cultuur’. Sommige populaire cursussen zijn al snel vol, dus wacht niet te lang met aanmelden (vol=vol). De eerste lessen starten direct na de voorjaarsvakantie.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn