NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Hospice t Huis aan de VechtOMMEN - Palliatief Café Soelaas organiseert op donderdag 22 februari 2018 een theateravond ‘Zeg, luister eens…! ’, voor palliatief zieken, mantelzorgers, zorgprofessionals en andere belangstellenden in Theater Carrousel in Ommen. De avond staat in het teken van informatie maar bovenal ontspanning en is gratis toegankelijk. Aanvang 19.30 uur.

Palliatief Café Soelaas, een samenwerkingsverband van Hospice ’t Huis aan de Vecht, Saxenburgh Groep, SPTO Vechtdal en het Vechtgenotenhuis, is een ontmoetingsplek waar o.a. palliatief zieke mensen en hun mantelzorgers, (thuis) verzorgers en vrijwilligers die ondersteuning bieden in de palliatieve of terminale fase elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer en informatie uitwisselen.

“Tot en met 2016 organiseerden we, telkens op of rondom WereldKankerDag, veel praktische workshops voor onze doelgroep. Avonden waarvoor veel belangstelling was en waaraan zo’n 70 tot 100 mensen per keer deelnamen. In 2017 wilden we het echter eens over een andere boeg gooien en hebben we een Theateravond georganiseerd om ook een stuk ontspanning aan te bieden. Dat was een groot succes want Theater De Carrousel was tot en met de laatste plaats bezet.

“Ook dit keer hebben we weer een avondvullend programma met als thema ’Zeg, luister eens…!’ ” zegt Aad Kolthof, lid van de werkgroep en mede organisator. “Theater Aan De Lijn zal twee keer (zowel voor als na de pauze) een optreden verzorgen waarbij zij situaties schetsen hoe het soms verloopt met de communicatie in de palliatieve fase. Daar tussendoor nemen Henk Ruiter en de dames van MuSis u mee op een muzikale reis door de tijd. We zijn er trots op dat we weer een prachtig programma kunnen aanbieden dat vooral in het teken zal staan van ontmoeting en ontspanning en geschikt is voor een breed publiek. We hopen wederom op een grote opkomst waarbij de kosten niet echt een probleem zullen zijn want ook dit jaar is de entree weer gratis! Wel is er alleen toegang na reservering van de gratis kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn