NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

De KoppelHARDENBERG - Op zaterdag 2 december organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij er iets lekkers gemaakt gaat worden.

Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Oudere of jongere kinderen die het leuk vinden, zijn natuurlijk ook welkom. Sinterklaas is weer in het land. Dat betekent dat er volop lekkernijen in de winkel liggen, zoals marsepein, speculaas en pepernoten. Bij De Koppel gaan de kinderen zelf een zoete traktatie maken in de vorm van een koekhuis. En niet zomaar een koekhuis, maar het allermooiste koekhuis….voor de Sint. Durf jij de uitdaging aan? Ook deze middag is er een pepernotenfondue, waarbij iedereen zijn eigen chocoladesmaak kan kiezen.

Zin in deze heerlijke middag? Geef je dan uiterlijk 30 november op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn