NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

MarslandenHARDENBERG - Er is veel belangstelling om een woning te bouwen in de uitbreiding van de Hardenbergse wijk Marslanden.

Na een verloting rust op bijna alle gemeentelijke kavels in deelgebied De Cirkel een optie. De Cirkel wordt momenteel bouwrijp gemaakt. Hier worden in totaal 190 nieuwe woningen gebouwd. Naar verwachting kunnen de eerste woningen vanaf de zomer van 2018 gebouwd worden.

De Hardenbergse woonwijk Marslanden wordt in noordelijke richting uitgebreid. Als eerste wordt gebouwd in deelgebied De Cirkel. In totaal is in De Cirkel ruimte voor circa 190 woningen. Het gaat om circa 14 vrijstaande woningen, 80 twee-onder-een-kapwoningen en 96 rijenwoningen. Bij de uitbreiding van Marslanden werkt de gemeente nauw samen met Roosdom Tijhuis. Verschillende ontwikkelaars/bouwers gaan zowel koop- als huurwoningen bouwen in verschillende prijsklassen. De gemeente Hardenberg geeft in Marslanden vrije kavels uit. Particulieren kunnen hier zelf een woning bouwen.

In De Cirkel liggen 5 gemeentelijke kavels voor een vrijstaande woning en 32 gemeentelijke kavels voor een twee-onder-een-kapwoning. Na een verloting rust inmiddels op bijna alle gemeentelijke kavels een optie. Er zijn nog 4 kavels voor een twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. Bij sommige gewilde kavels is sprake van een reservelijst. Meer informatie over de gemeentelijke kavels en de verkoopprocedure staat op www.hardenberg.nl/marslanden. Belangstellenden die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen in Marslanden of belangstelling hebben voor één van de resterende kavels, kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bouwrijp maken van De Cirkel is eind oktober gestart. Volgens planning is het gebied begin juni 2018 bouwrijp. Zodra het gebied bouwrijp is, kan de bouw van de woningen starten.

Marslanden is een ruim opgezette woonwijk in Hardenberg met woningen op royale kavels. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk. In de directe omgeving ligt veel groen & water. Je staat in no time midden in de natuur! De wijk heeft de nodige voorzieningen en winkels. Bovendien liggen het centrum van Hardenberg en de woonboulevard op loopafstand. In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven je een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt je er al snel thuis! Meer informatie: www.thuisinmarslanden.nl

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
Non-Stop Vrijdagmiddag
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond

Luister onderweg met TuneIn