NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

COEVORDEN - Op dinsdag 2 januari 2018 om 15.00 uur ondertekenen Refik Kaplan, Raad van Bestuur Saxenburgh Groep en Stefan Kuks, Watergraaf van Waterschap Vechtstromen de akte van overdracht van het Waterschapsgebouw in aanwezigheid van notaris Lennart Reinsma.

Met deze overdracht komt het gebouw in het bezit van de Saxenburgh Groep en kan de verbouwing tot een regionaal gezondheidscentrum starten. De verwachting is dat voor de zomer van 2018 de huisartsen, medisch specialisten, apotheek en paramedici het pand betrekken.

Een gezamenlijke huisvesting in het regionaal gezondheidscentrum past binnen de samenwerking tussen de Gemeente Coevorden, de huisartsen en de medisch specialisten. Deze samenwerking richt zich op het verbeteren van de gezondheid in de regio en het realiseren van een aantrekkelijke werkomgeving voor jonge huisartsen en medisch specialisten. Voor de inwoners van Coevorden en Dalen betekent dit dat zij straks met al hun zorgvragen in het nieuwe regionaal gezondheidscentrum terecht kunnen. Zij houden hun eigen huisarts en kunnen in hetzelfde pand terecht voor medisch specialistische zorg en de apotheek.

Waterschap Vechtstromen feliciteert de Saxenburgh Groep met de aankoop van het waterschapshuis in Coevorden en zijn blij dat het pand een gebruiker krijgt die in de samenleving een belangrijke maatschappelijke functie vervult. Sinds de fusie in 2014 van Velt en Vecht en Regge en Dinkel had Vechtstromen twee hoofdkantoren, in Coevorden en Almelo. Dat was veel te ruim met gemiddeld twee werkplekken per fte, terwijl het waterschap streeft naar 0,7 per fte. Vechtstromen blijft in de regio zichtbaar. Medewerkers werken vanuit diverse regiolocaties in het gebied, bijvoorbeeld in Sleen, Emmen en Hardenberg.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn