NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Gemeente Hardenberg organiseert op dinsdag 2 januari 2018 een wintercircus voor mantelzorgers. Het wintercircus Martin Hanson begint om 16.45 uur en vindt plaats in Theater de Voorveghter in Hardenberg. De gemeente Hardenberg zet mantelzorgers in het zonnetje als dank voor hun inzet.

Dit fantastische circusfeest is bedoeld om mantelzorgers te bedanken voor hun inzet. De gemeente Hardenberg heeft veel waardering voor de mantelzorgers die zorgen voor iemand die hen dierbaar is en klaarstaan voor hem of haar als dat nodig is.

Voor de 39ste keer reist het Wintercircus langs de Nederlandse theaters met de compleet nieuwe voorstelling Fraaie Fratsen! Er staat een compleet pretpark op het toneel. Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in vliegen. Er worden handstanden gemaakt op botsauto’s. Geitjes zijn in voor geintjes. Een man en vrouw verbluffen in een acht meter hoge mast. Zes teckels stelen de harten van het publiek. Je durft bijna niet te kijken als twee acrobaten hoog boven het toneel hangen en elkaar nog nét weten te vangen na het draaien van salto’s en schroeven.

Een groot spektakel dat gezinnen een topvoorstelling verzorgt!!

Luister Live

Nu en Straks

12:00-14:00
Brinkys Luchtige Lunch
14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-18:00
De Stamtafel (H)
17:00-18:00
Non-Stop Dinsdagavond
19:00-21:00
Dutch Blues Radio

Luister onderweg met TuneIn