NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Buurtkamer HardenbergHARDENBERG - Elke maand organiseren de vrijwilligers van de Buurtkamer naast de wekelijkse activiteiten, zoals de handwerkochtend, de klussoos en het internetcafé, extra activiteiten. In december zijn er tal van leuke extra activiteiten.

De Buurtkamer, een initiatief van De Stuw is elke werkdag en zaterdag- en zondagmiddag geopend als inlooppunt, behalve woensdagochtend. Loop gerust eens langs voor meer informatie of een kopje koffie. In december zijn er de volgende extra activiteiten.

Bingo
Op donderdag 7 december is er een bingomiddag, aanvang 14.30 uur. Graag van tevoren opgeven. Voor deze activiteit wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Veilig Verkeer Nederland
Op dinsdag 12 december komt Veilig Verkeer Nederland vertellen over de nieuwste wetten en regels in het verkeer. Een nuttige bijeenkomst voor oud en jong, aanvang 14.30 uur. Graag van tevoren opgeven. Voor deze activiteit wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Kerststukjes maken
Op dinsdag 19 december kunt u een kerststukje maken in de Buurtkamer. De middag begint om 14.15 uur. Graag van tevoren opgeven. Voor deze activiteit wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Kerstbijeenkomst
Op donderdag 21 december vindt er een kerstbijeenkomst plaats. Iedereen is welkom vanaf 14.30 uur. Graag van tevoren opgeven. Voor deze activiteit wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Kerstdiner
Dinsdag 26 december, Tweede Kerstdag, is er een heerlijk kerstdiner vanaf 13.00 uur. Graag van tevoren opgeven. Voor deze activiteit wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn