NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Welkom in BanthumBERGENTHEIM - Woon-/zorglocatie Muldershoek in Bergentheim heeft 4 van de 5 sterren voor gastvrijheid gekregen. De waardering kwam tot stand na een uitgebreid onderzoek met onder andere een mysteryguest.

Voor de Baalderborg Groep is gastvrijheid een belangrijk onderdeel van de dagelijkse zorgverlening. Om er achter te komen hoe Mulderhoek op dit onderdeel scoort, vroeg het in februari om een onderzoek van de onafhankelijke organisatie Gastvrijheidszorg met Sterren.

Die hield enquêtes en persoonlijke interviews onder de bewoners, familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers, de cliëntenraad en ook enkele medewerkers. Daarnaast bracht een mysteryguest een bezoek aan de woon-/zorglocatie. Uit het onderzoek komt naar voren dat Muldershoek hoog scoort op de onderdelen klantvriendelijkheid, bejegening en ambiance. Ook het gastvrijheidsbeleid waarin men aldoor zoekt naar verbeteringen staat hoog aangeschreven. De onderzoekers waren lovend over de contacten die Muldershoek onderhoudt met de inwoners van het dorp. Ook is men erg te spreken over de gerichte aandacht die men de cliënten geeft, de ruimte voor eigen regie en aandacht voor privacy.

Muldershoek is een gecombineerde woon-/zorglocatie waar verstandelijk gehandicapten en ouderen samenwonen. Het is een schoolvoorbeeld van kleinschalig wonen, sterk georiënteerd op de plaatselijke dorpsgemeenschap. De aanwezigheid van veel vrijwilligers draagt eraan bij dat de bewoners onderdeel blijven van de dorpsgemeenschap waar zij hebben gewoond. Door de inzet van de enthousiaste en bevlogen medewerkers voelen de cliënten, familieleden, vrijwilligers, mantelzorgers en dorpsgenoten zich thuis en zeer welkom op de locatie.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn