NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Herman Makkinga van Face the MusicIn onze programmering zijn er op de dinsdag en donderdag een aantal wijzigingen geweest.Zo is sinds oktober het NOOS magazine nu niet meer live op de donderdag maar op de dinsdagavond vanwege actualiteit. Verder is het programma 'Face the Music' op de donderdagavond gestopt en zijn als gevolg daarvan de programma's 'TimOnAir' en 'Dutch Blues Radio' verplaatst.

Helaas hebben wij als omroep afscheid moeten nemen van Herman Makkinga, die elke donderdagavond het programma 'Face the Music' verzorgde van 19:00 uur tot 22:00 uur. Hij kan deze populaire show vanwege veranderingen in zijn werk niet meer op reguliere basis verzorgen. Wij vinden dit jammer, maar we wensen Herman veel succes in zijn werk en bedanken hem voor zijn inzet de afgelopen jaren.

Dat houdt in dat er in onze programmering wat verschuivingen hebben plaatsgevonden per 21 november. Zo zal Timo ter Wijlen de vrijgekomen plek op de donderdagavond in gaan vullen met zijn programma TimOnAir, waarmee weer op dinsdagavond ruimte vrij is gekomen. Gerda en Patrick Roos hadden al enige tijd de wens om op die avond hun programma 'Dutch Blues Radio' te mogen doen, een wens die de progammastaf met de huidige verschuivingen in vervulling heeft kunnen laten gaan. Voor de mensen die graag op de zaterdagavond naar dit programma luisteren verandert er echter niets, want het zal op het oude tijdstip als herhaling worden uitgezonden.

Hiermee dus een kort overzicht van de veranderingen in onze programmering:

  • Face the Music is gestopt op de donderdagavond
  • TimOnAir gaat van dinsdagavond 20:00 - 22:00 naar donderdagavond 19:00 - 21:00
  • Dutch Blues Radio naar de dinsdagavond 20:00 - 22:00 uur, het uitzendtijdstip op de zaterdagavond 21:00 - 23:00 blijft gehandhaafd, dan zal het programma worden herhaald

Een volledig overzicht van de programmering vindt u onder de menuknop 'programmering'.

Luister Live

Nu en Straks

16:00-17:00
Strictly Country
17:00-19:00
Gloriesound
19:00-21:00
De Grote Beer Draait Door
21:00-23:59
Non-Stop Zondagnacht
00:00-13:00
Non-Stop Maandagmorgen

Luister onderweg met TuneIn