NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

GRAMSBERGEN - Met een bijzondere voorstelling wordt zaterdag 6 mei het seizoen van Het Bostheater in Gramsbergen geopend. Op het podium staan de Bigband Coevorden en het popkoor Sing & Swing.
Het vijftigkoppige koor en de twintig man sterke bigband treden afzonderlijk van elkaar op, maar voor deze gelegenheid doen ze ook iets samen. Dat zijn de nummers Iedereen is van de wereld van The Scene en Happy van Pharell Williams. Die zijn nooit uitgevoerd op de manier zoals zaterdagavond is te horen.
Sing & Swing wordt begeleid door Luko Hans en bestaat uit ruim vijftig zangeressen en zangers die wekelijks bij elkaar komen om de juiste noten en danspasje in te studeren. In maart stonden ze nog in theater Hofpoort in Coevorden. Op het playlist van zaterdag staan nummers van onder meer Ed Sheeran, Anouk, Kensington, Twarres en Nick & Simon.
Bigband Coevorden bestaat uit ongeveer twintig muzikanten waarvan de jongste net veertien is geworden. Onder leiding van Gerard Gerrits brengt de bigband een uitgebreid repertoire van jazznummers, soul en rock. Zaterdag is dat muziek van onder meer Count Basie, The Beatles, Frank Boeijen en uit de film The Color Purple van Steven Spielberg.

Het Bostheater ligt in het Gramsberger Bosje. Aanvangstijd: 20.30 uur.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn