NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Plaatsnaambord De KrimDe Krim - Woensdag 3 mei hebben bewoners van De Krim een automobilist klemgereden die gevaarlijk weggedrag vertoonde.

Een 23-jarige man uit Hoogeveen reed diverse keren door de linkerberm en tegenliggers moesten stoppen om een aanrijding tussen hen en de linksrijder te voorkomen. Ook reed de man gevaarlijk dicht langs een tegemoetkomende fietser. Een aantal personen meldde het gevaarlijk rijgedrag bij de politie, maar besloot de komst van de politie niet af te wachten en de automobilist werd door hen klemgereden. 

Camerabeelden, waarop de acties van de bewuste persoon waren vastgelegd, werden overhandigd aan politieagenten uit Coevorden, waarvan een patrouille dichter in de buurt was dan van de plaatselijke politie, die daarom snel ter plaatse waren. Zij namen een blaastest van de verdachte af, welke negatief uitviel. Bij het natrekken van de persoon in kwestie bleek dat deze man nog vaker aangesproken was op zijn rijgedrag. 

Omdat er geen directe verklaring te vinden was voor het gevaarlijke rijgedrag van de Hogevener is besloten de man aan te melden bij het CBR, waar gekeken zal worden of hij nog geschikt is om een voertuig te besturen. 

De politie is de bewoners erkentelijk voor het kordate optreden, echter wijzen ze er wel op dat het zelf staande houden of klemrijden van andere weggebruikers niet zonder risico is. In dit geval zijn er gelukkig geen ongelukken gebeurd.

(bron: Facebookpagina politie Hardenberg)

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn