NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Logo Alzheimer CaféHardenberg - 16 mei a.s. organiseert de Saxenburgh groep weer het driewekelijkse alzheimercafé.

Deze avond zal als thema 'uitgetekend' hebben, waarbij de documentaire over de Texelaar Antoon Goes getoond zal worden. Antoon is 4 jaar lang gevolgd met een camera, waarbij de vordering van zijn dementie op een indrukwekkende wijze in beeld gebracht is. 

In de documentaire leren we Antoon kennen als beginnende dementerend in het verzorgingshuis en volgen hem in zijn gang naar het verpleeghuis. De film maakt op integere en ontroerende wijze duidelijk wat dementie in de loop van de tijd met een mens kan doen en laat tegelijkertijd zien wat de ingrijpende en emotionele gevolgen voor de familie zijn.

Het alzheimercafé is opgezet als trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familie en naasten, maar ook hulpverleners en belangstellenden zijn van harte welkom. De avond begint om 19:00 en wordt gehouden in het Boomstamrestaurant aan de Blanckvoortallee 2 in Hardenberg. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Meer informatie kunt u inwinnen bij Femmie Stolte van Carinova op 0900 - 8662 of Nora Wolsleger van de Saxenburgh Groep op 0523 -277 000.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn