NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

2017 06 HighlandGamesPosterDEDEMSVAART - De Kotermeerstal is zaterdag 22 juli het decor voor het Dedemvaarts Highland Games-spektakel. De spelen bestaan uit traditionele atletische wedstrijdonderdelen, zoals touwtrekken, boomstam gooien, kogelstoten en boogschieten. Zowel kinderen met ouders als jongeren kunnen het deze dag tegen elkaar opnemen.

Naast het wedstrijdprogramma is er voor jong en oud van alles te doen en beleven. Zo is er een springkussen voor de kleintjes, horeca met eten en drinken en wordt de muziek verzorgd door dj’s en singer-songwriters.

In de ochtend kunnen kinderen samen met hun vader of moeder het tegen elkaar opnemen. Er wordt tegen elkaar gestreden in duo’s. Ook kunnen kinderen zich samen met een vriendje of een vriendinnetje opgeven. Deelname aan de Highland Games mag vanaf groep 5 van de basisschool, maar ook voor jongere kinderen is er van alles te beleven zoals een springkussen en schminken. Deelnemers kunnen zich om 10.00 uur melden, om 10.30 uur starten de Highland Games. Rond 12:15 uur is de prijsuitreiking van het ochtendprogramma.

In de middag gaan jongeren en volwassen de strijd met elkaar aan. Er wordt gestreden in duo’s, dus geef je snel samen op! Aanmelden kan om 13:00 uur, de wedstrijden beginnen om 13.30 uur. Wie er gaat winnen, weten we rond 15.45 uur. Het belooft een waar spektakel te worden!

Deelname is gratis en op eigen risico. Opgeven is verplicht en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Highland Games worden georganiseerd door het jongerenwerk van De Stuw samen met een enthousiaste groep vrijwilligers. Kijk voor meer info op de Facebookpagina van De Stuw. De Highland Games worden onder andere gesponsord door Hoogeveen Mannenmode.

 

 

 

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn